Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download Trio van 23 juni 2018: vrolijke wetenschap

Herbeluister of download Trio van 23 juni 2018: vrolijke wetenschapBlijf verwonderd!

Werner Trio wuifde op zaterdag 23 juni 'Trio' uit en bedreef dan vrolijke wetenschap met wetenschapsfilosofe Karin Verelst en historicus Olivier Boehme.

Cover van het boek 'De vrolijke wetenschap' van Friedrich Nietzsche

N.a.v. 12 seizoenen 'Trio' en de pas verschenen en uitstekende vertaling van die Fröhliche Wissenschaft van Friedrich Nietzsche bij uitgeverij Van Tilt. De vrolijke wetenschap is deze: als je erin berust dat alles zich oneindig herhaalt, leef je in de ultieme gelukzaligheid dat je alles al eens gedaan hebt.

Deze aflevering is tot en met vrijdag 27 juli 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Trio - zaterdag 23 juni 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Trio

Werner Trio ging tot de zomer van 2018 in trio met twee gasten over wat goed of fout loopt en beter kan in de wereld van vandaag. Vanaf september 2018 verschoof Werner Trio naar de vrijdagavond en ging het programma 'Vrijdag' van start.

Presentatie: Werner Trio

Samenstelling: Marc Vandemoortele en Werner Trio

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via trio@klara.be

Een aantal afleveringen van Trio kan nog steeds gedownload worden als podcast.