Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win duotickets voor Geta Bratescu in het MSK Gent

Win duotickets voor Geta Bratescu in het MSK GentKunst & Cultuur

Maak kans op een exclusieve rondleiding van de tentoonstelling 'een atelier voor jezelf' van de Roemeense kunstenares Geta Bratescu. De tentoonstelling biedt een overzicht op het gevarieerde oeuvre van de intussen 91-jarige kunstenares en u kan er gratis bij zijn!
Geta Brătescu: Een atelier voor jezelf

Geta Brătescu: Een atelier voor jezelf

Voor de eerste keer in België is er een overzichtstentoonstelling van de 91-jarige Roemeense kunstenares Geta Bratescu. Het MSK Gent stelt u voor deze veelzijdige kunstenares en haar werken van over de voorbije vijf decennia. De rode draad in deze tentoonstelling met o.a. collages, foto’s, film, tekeningen en meer, is haar benadering van het kunstenaarsatelier als ruimte voor reflectie, experiment en (zelf)kritiek.

Het werk van Geta Bratescu heeft vooral de laatste jaren aan populariteit gewonnen dankzij haar deelname aan groepstentoonstellingen in Istanbul, Parijs en Venetië. De tentoonstelling focust zich op de rol van haar atelier en op de op specifieke thema’s die Bratescu’s leven en kunst vorm gaven.

Gelijklopend met deze tentoonstelling focust het MSK op de atelierpraktijk van kunstenaars uit de eigen collectie, met schilderijen, tekeningen, beeldhouwkunst en atelierfoto's zoals deze van de abstracte kunstenaar Victor Servranckx.

Vul hieronder de prijsvraag in en maak kans op een duoticket voor een rondleiding van deze unieke tentoonstelling! 

Klik hier voor meer informatie over deze tentoonstelling

Meespelen kan tot woensdagavond 11 oktober om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.