Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Nu op Klara:

Win een arrangement tijdens Contour Biennale 8

Win een arrangement tijdens Contour Biennale 8Kunst & Cultuur

Nog tot en met 21 mei kan u in Mechelen genieten van Contour Biennale 8. Wij mogen twee duo's gelukkig maken met een uniek arrangement in het weekend van 1 en 2 april.
Campagnebeeld Contour Biennale 8

Campagnebeeld Contour Biennale 8 - conceived by Studio Remco van Bladel, Amsterdam

Speel mee en maak kans op tickets voor de Biennale, een begeleide wandeling, een drankje in het Festivalcafé én een verblijf in Martin's Patershof.

Meespelen kan tot woensdagavond 22 maart om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Contour Biennale 8

Contour is een vaste waarde tot ver buiten België. Een uniek platform voor al wie belangstelling heeft voor bewegend beeld. De achtste editie vindt plaats in de lente van 2017 en krijgt de stempel van de Zuid-Aziatische curator Natasha Ginwala. Meer dan twintig lokale en internationale kunstenaars zullen nieuw en recent filmisch werk presenteren op verschillende locaties in Mechelen. Contour Biennale 8 toont hedendaagse kunst tegen de achtergrond van het 400 jaar oude verleden van de Grote Raad. Dit Mechelse gerechtshof was het juridische centrum van Europa. De kunstwerken belichten het thema rechtvaardigheid elk vanuit een eigen invalshoek. Kom langs op historische locaties als het Schepenhuis, het Hof van Savoye, Huis de Clippel en In den Grooten Zalm. Bezoek de Garage, tentoonstellingsplek voor actuele kunst, of Loods Sociaal Huis aan de rand van de binnenstad. Film, video, installaties en performance dompelen je onder in de wereld van recht, rechtspraak en rechtvaardigheid.

Contour Biennale 8 loopt van zaterdag 11 maart tot en met zondag 21 mei 2017. De tentoonstelling is geopend tijdens de week van 9 tot 17 uur. Tijdens het weekend tussen 10 en 18 uur. Contour Biennale 8 is gesloten op woensdag.