Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een exemplaar van 'The South of France for Art Lovers'

Win een exemplaar van 'The South of France for Art Lovers'Blijf verwonderd!

Zuid-Frankrijk is meer dan zon, stranden en azuurblauwe zee: dat wordt in deze reisgids met verve aangetoond door cultuurjournalist Eric Rinckhout. Hij verzamelde 380 uitzonderlijke kunst- en cultuurplekken in zijn favoriete vakantiebestemming en presenteert ze in prikkelende en thematisch gerangschikte lijstjes.

The South of France for Art Lovers

Al meer dan honderd jaar strijken kunstenaars in groten getale neer in Zuid-Frankrijk, aangetrokken door het schitterende licht en het aangename klimaat. In The South of France for Art Lovers laat Eric Rinckhout de rijkdom zien die het gebied tussen Collioure en Menton te bieden heeft, inclusief verrassende en opmerkelijke kunst- en cultuurschatten. 

Zijn verhalen werden ook vastgelegd in de Klara-podcast 'De Riviera'. Tip: de antwoorden van de wedstrijd kan je in de podcast terugvinden.

Ga je deze zomer naar Zuid-Frankrijk, of heb je nood aan wat vakantiegevoel? Kijk niet verder, want Klara en Uitgeverij Luster geven 5 exemplaren weg. Speel mee met onderstaande quiz, en maak kans!

Meer info over The South of France for Art Lovers.