Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win elke dag boeken uit de longlist van De Boon!

Win elke dag boeken uit de longlist van De Boon!Blijf verwonderd!

De longlist van de nieuwe Vlaamse literaire prijs De Boon is bekend. De genomineerde boeken, 30 in het totaal, zijn gekozen in twee categorieën: fictie/non-fictie en kinder- en jeugdliteratuur. Voel je de leeskriebels al komen? Goed nieuws want tijdens de kerstvakantie kan je deze boeken winnen...

LZWL

WIN BOEKEN!

Quiz mee en maak elke dag kans op een boekenpakket met twee boeken uit de longlist van De Boon.

Van 23 december 2021 tot en met 6 januari zetten Radio 1 en LangZullenWeLezen elke dag twee nieuwe vragen voor je klaar: één over een boek uit de longlist fictie/non-fictie en één over een boek uit de longlist kinder- en jeugdliteratuur.

Dagelijks zijn er vijf winnaars van de twee boeken waarover die dag wordt gequizd, af te halen in de lokale boekenwinkel uit het netwerk van Boekhandels Vlaanderenopen in nieuw venster.

SUPERBOEKENPAKKET DE BOON

Wie dagelijks deelneemt, verzamelt punten en komt op het einde van de wedstrijd in aanmerking om ALLE boeken uit één van deze longlists te winnen. De twee deelnemers met de hoogste score winnen elk één superboekenpakket met hetzij alle 15 boeken uit de longlist fictie/non-fictie, hetzij alle 15 boeken uit de longlist kinder- en jeugdliteratuur.

Laat het quiz- en leesplezier beginnen! 

SPEEL MEE