Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win logies in een Vlaamse provincie naar keuze!

Win logies in een Vlaamse provincie naar keuze!Kunst & Cultuur

Klara zet samen met Vlaanderen Vakantieland en Vlaanderen Fietsland ‘Kunst op de Kaart’, met zomerse fietsroutes langs kunst en architectuur. Maak kans op een overnachting tijdens je ontdekkingstocht. We geven tien cheques weg voor logies in Vlaanderen ter waarde van 150 euro!
Lieselot Verdeyen

Academie voor Muziek, Woord en Dans - Carlos Arroyo

Deze wedstrijd is afgelopen.

Samen met Vlaanderen Vakantieland en Vlaanderen Fietsland organiseert Klara ‘Kunst op de Kaart’: zomerse fietsroutes langs kunst en architectuur. Het gaat om één route per provincie. Wil je graag een andere provincie ontdekken en een extra nachtje blijven? Goed nieuws: we geven tien cheques weg voor logies in Vlaanderen ter waarde van 150 euro! Een handig overzicht van logies in de buurt vind je op de website van Vlaanderen Vakantieland

Hoe kan je winnen? Stuur ons via de Klara-app een creatieve foto van jezelf of je fietsgezelschap bij één van de kunstwerken opgenomen in onze fietsroutes. De wedstrijd loopt van vrijdag 10 juli tot vrijdag 18 september. Elke week maken we één winnaar bekend.

Om ons iets door te sturen, open je de Klara-app en druk je op de middelste knop onderaan: ‘reageer’. Download hier de app voor Android of hier voor iOS. De winnende foto van de week wordt op onze facebookpagina geplaatst.

Veel succes en veel fietsplezier!