Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win tickets voor de vernissage van Art Brussels

Win tickets voor de vernissage van Art BrusselsKunst & Cultuur

Op Art Brussels ontdek je wat er momenteel leeft in de hedendaagse kunstwereld. 157 galeries uit 26 landen brengen maar liefst 1000 kunstenaars samen in Tour & Taxis. Speel mee met onze wedstrijd en win tickets voor de live uitzending van Pompidou tijdens de vernissage van Art Brussels.

De kunstbeurs Art Brussels is toe aan haar 38ste editie

Art Brussels biedt voor elk wat wils, van opkomend talent tot gevestigde namen tot historische kunstenaars die pas nu erkenning krijgen. 

Meer dan 30 galeries bieden solo-presentaties waarbij ze 1 kunstenaar uit hun aanbod in de kijker zetten. Zo zijn er mini-tentoonstellingen van o.a. Philippe Aguirre y Otegui, Anton Cotteleer, Paul McCarthy, Hermann Nitsch, Maarten Van den Eynde, Klaas Rommelaere en Leon Vranken.

Heel wat deelnemende kunstenaars en galeries onderzoeken gelijkaardige thema's. Eén van de hoofdthema's is gender, identiteit en het lichaam, o.a. bij Mark Manders en Kiki Smith. Ook klimaat en omgeving houdt heel wat kunstenaars bezig, onder wie Peter Buggenhout. Een derde terugkerend thema is internet en technologie.

Pompidou strijkt neer op de vernissage van Art Brussels op donderdag 28 april tussen 17:00-18:00 uur. Chantal Pattyn praat dan met kunstenaars, galeristen en verzamelaars. En jij kunt er bij zijn!

Speel mee met de wedstrijd, en win tickets voor de uitzending van Pompidou, gevolgd door een bezoek aan de beurs.

 

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.