Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Ontdek het YouTube-kanaal 'Iedereen Klassiek'

Ontdek het YouTube-kanaal 'Iedereen Klassiek'Klassieke muziek

Sander De Keere neemt je mee naar de wondere wereld van de klassieke muziek! Iedereen klassiek is er voor iedereen die de schoonheid en de kracht van klassieke muziek wil ontdekken. En vanaf nu op radio én YouTube!
Ontdek het YouTube-kanaal 'Iedereen Klassiek'

Ontdek het YouTube-kanaal 'Iedereen Klassiek'

Wat doet een dirigent? Waarom zijn De 4 Seizoenen van Vivaldi zo beroemd? En wie is Arvo Pärt? Sander deelt 8 weken lang elke woensdag zijn kijk op de feiten!

Bekijk de trailer hieronder en door op het Klara-logo te klikken (even geduld: het logo verschijnt normaal na enkele seconden rechts onderaan), kan je heel eenvoudig abonneren. Zo ben je zeker dat je geen enkele aflevering mist! Of klik hier en ga rechtstreeks naar YouTube

Iedereen Klassiek op YouTube is een productie van Klara en het Creative Lab van VRT. Het evenement Iedereen Klassiek wordt georganiseerd door Klara i.s.m. Concertgebouw Brugge, Stad Brugge en Brugge Plus.

Iedereen Klassiek

Loopt u soms verloren in de wijde wereld van de klassieke muziek of bent u wel geïnteresseerd maar weet u niet waar te beginnen? Of walst u gewoon graag door de kamer op dat ene onovertroffen ballet? Dan is Iedereen Klassiek voor u geknipt. Maar ook wie verbluffende ontdekkingen wil doen in het minder bekende repertoire moet zeker luisteren. Iedereen welkom in Iedereen Klassiek!

Presentatie: Sander De Keere

Samenstelling: Felicia Bockstael

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zaterdag en zondag, telkens van 13 tot 15 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 1 week lang te herbeluisteren via de site en de app.